CAMPEN ER FULL!

Det er fortsatt mulig å få plass ved å sette seg på venteliste. Av erfaring så er det alltid noen som trekker seg eller ikke betaler i tide, da går plassen til den første på ventelisten.

Hvert år arrangerer Oslo Idrettssenter Hockeycamp i samarbeid med Mathis og Ken Andre Olimb. Årets camp går av stabelen 28. og 29 mai i Jar ishall. Campen fokuserer på å utvikle individuelle ferdigheter og at det skal være gøy. I løpet av helgen blir det avholdt 4 Is-økter, 2 off-ice økter. Vi har 60 plasser for gutter født 2001-2004(Utespillere). Campen er også åpen for jenter født 1999-2001. Vi har også 6 plasser for keepere som ønsker å delta, disse blir fulgt opp av Keepertrener Andre Lysenstøen hele helgen. Campene vi har avholdt har vært populære så det er bra å være tidlig ute med påmelding. Campen varer fra 0800-1600 Lørdag og Søndag. Det blir servert lunch begge dager.

Dato: 28. og 29 mai 2016
Sted: Jar Ishall
Pris for helgen er 1950,-

Instruktører: Mathis Olimb, Ken Andre Olimb + gjestetrenere
Off-ice trenere fra Oslo Idrettssenter.


Når du setter deg på ventelisten husk å fyll ut informasjon om utøver i melding-feltet.

  • Navn på utøver
  • Fødselsdato på utøver
  • Telefon til foresatte
  • Posisjon
  • Lag

Når påmeldingen er fulltegnet vil det opprettes en venteliste. Dersom du er for sent ute med påmelding kan du sende mail til stian@osloidrettssenter.no for å bli satt på venteliste. Av erfaring så er det alltid noen som blir forhindret og da går plassen til den som står øverst på ventelisten.

Påmelding er bindende. Ved avbestilling før 01.04.2016 refunderes 50% av påmeldingsavgiften. Ved avbestilling etter 01.04.2016 refunderes ikke påmeldingsavgift. Eventuell avbestilling må sendes på mail til stian@osloidrettssenter.no