Rapport fra årets hockeycamp.


image4

I helgen arrangerte Oslo Idrettssenter hockeycamp for 4 året på rad. Hovedtrenere på is var som vanlig Mathis og Ken andre Olimb. Med på isen var også Jan Olimb og Stefan Espeland. Barmarks-øktene ble ledet av Vetle Dalberg.

50 utøvere født 2000 til 2003 deltok i helgen.

Man blir ikke en bedre hockeyspiller i løpet av to dager, derfor er det vårt mål å gi utøverne de verktøyene de trenger slik at de selv kan trene og bli beder på og utenfor isen. I tillegg har vi som mål å skape et godt miljø på campen slik at alle får en god opplevelse og har det gøy sammen med en treningsgruppe de vanligvis ikke trener med.

Utøverne ble delt i 3 grupper og i løpet av helgen skulle alle gjennom 4 økter på is og 4 økter off ice/barmark.

Første gruppe gikk på is 0800 på lørdagen, noe som var tidlig for noen av trenerne.Før lunch lørdagen ble det avholdt 3 isøkter og 3 barmarks-økter.image5

 

image3
Kl 1130 ble det servert lunch til ganske sulte utøvere som spiste godt.

Etter lunch fortsatte campen med 3 nye isøkter og barmarksøkter.image1

 

Søndagen var lagt opp litt annerledes, men med like mange økter. Istid er som kjent en flaskehals i Norge. Kretslaget i Akershus hadde også samling denne helgen i Bærum ishall. Oslo Idrettssenter hadde i tiden før campen vært i kontakt med Akershus kretslag og ordnet det slik at de utøverne som var tatt ut på kretslaget også kunne være med på dette. Det ble derfor litt kjøring frem og tilbake og en litt lang lunch for noen i gruppe 1 og gruppe 2. Alt i alt så ble det veldig vellykket og jeg vil takke ansvarlige i Akershus ishockeykrets for godt samarbeid og at vi fikk til en god løsning for utøverne sammen.

Med oss på campen i år hadde vi også Fysioterapeut Marthe Scott Hagen. Marthe hjalp utøverne å komme til riktig sted til riktig tid og svarte på spørsmål når det var nødvendig. Marthe var også klar dersom det skulle forekomme skader. Vi kan rapportere om relativt lite skader, en av utøverne hadde brennt seg brennesle og en av coachene fikk et skudd i leggen. Bortsett  fra dette gikk helgen smertefritt.

IMG_20150531_110951

 

Vi vil takke alle deltagere, coacher og foreldre for en godt gjennomført camp. Velkommen igjen neste år.

 

Hilsen

Oslo Idrettssenter