Treningsleir til Tyrkia med Håndballinjen ved Otto treider Idrett

img-1729

Høsten 2015 tok Oslo Idrettssenter over ansvaret for den faglige utviklingen av Håndballtilbudet ved Otto Treider Idrett. Som håndballelev ved Otto Treider private gymnas får du nå et unikt tilbud bestående av håndballtreninger som fokuserer på spillerutvikling og tett oppfølgning av fysiske trenere ved Oslo Idrettssenter. 2 ganger i uken trener håndballelevene håndball eller styrketrening ledet av et kompetent trenerteam.

tyrkia 1

I løpet av året arrangeres det også en utenlandstur, i år var det treningsleir i Tyrkia.

tyrkia 5

I løpet av uken har elevene trent 2 økter hver dag og spilt treningskamp mot lokalt lag.

tyrkia 2

Ved siden av det faglige opplegget på turen er vi på håndballlinjen også opptatt av at treninger og turer skal være moro. I løpet av uken på treningsleir har elevene blitt delt opp i grupper og konkurrert mot hverandre i ulike konkurranser.

tyrkia 4

Hvis du er interessert i å se eller høre mer om hva Håndballinjen ved Otto Treider Idrett kan tilby kan du klikke HER.

Tirsdag 12.Januar kl 1700-1900 er det åpen dag på skolen og det er mulig å stikke innom å høre mer om tilbudet.

Adresse:

Otto Treider Private gymnas

Nedre Vollgate 8
0158 OSLO