I Skedsmo-Ishall 26-27.mai
Campen er full!

Om Campen:

OIS Hockeycamp er blitt arrangert siste 7 årene. Det har etterhvert blitt en tradisjon at OIS-Hockeycamp går av stabelen siste helgen i Mai hvert år. I fjor var det 66 utøvere som deltok på campen og den ble utsolgt på under 2 uker.

OIS hockeycamp har som mål å gi utøverne konkrete øvelser og treningsmetoder de kan benytte seg av for å bli bedre utøvere. I tillegg til dette skal campen være morsom og inspirerende. Ken Andre vil under campen vise øvelser og treningsmetoder han har hatt glede av som amatør og profesjonell utøver. I år er vi også så heldig at vi har fått med oss skøyte-treneren til Lindkjøping HC Martin Dendis og Junior-treneren til Lindkjøping HC Jesper Bohlin. Andre Lysenstøen vil være med å trene keepere som melder seg på.

Trener

Ken Andre Olimb

Trener

Har vært profesjonell hockeyspiller i utlandet siden 2010. Han har spilt i klubber som Leksand, BIK Karlskoga, DEG Dusseldorf og nå Lindkjøping HC i svensk eliteserie. Ken Andre debuterte i norsk eliteserie med Vålerenga i 2006 og har også spilt for Frisk Asker. Ken Andre har sammen med Mathis holdt OIS-Hockeycamp i snart seks år.

27785652_1844791278886273_1323754295_o

Ole Sander Sønsterud-Hansen

Keepertrener

Ole Sander jobber til daglig som keepertrener i Sparta. Han er også keepertrener for det Norske U16-landslaget. Ole Sander jobber mye med yngre utøvere og vet hva som er viktig å fokusere på for å utvikle keeperferdigheter i ung alder. Som utøver har han erfaring fra Sparta og Stavanger Oilers

Martin Dendis

Martin Dendis

Skøytetrener

Har en Bachelorgrad i coaching fra Slovakia og har jobbet som coach for ungdomsavdelingen til KHL klubben HC Slovan Bratislava. Han har også vært trener på development camp i regi av det svenske ishockeyforbundet. Han jobber til daglig som skøytetrener i den svenske eliteserieklubben Lindkjøping HC.

IMG_4141

Jesper Bohlin

Trener

Jesper er 26 år gammel og jobber til daglig som trener for juniorlaget til Lindkjøping HC. Han har trent flere utøvere som nå spiller på øverste nivå i sverige. Jesper er opprinnelig fra Gotland i Sverige.

Hvor?

Skedsmo Ishall

Når?

26-27 Mai 2018

Hvem kan melde seg på?

Campen er åpen for gutter født 2003-2008 og jenter født 2002-2008.

Vi har totalt 60 plasser og det er først til mølla som gjelder.

Vi har også 6 plasser for keepere, de vil få oppfølgning av keepertrener Andre Lysenstøen hele helgen.

Vær raske da campen ofte fyller seg opp raskt.

Hva får jeg?

  • Coaching av profesjonelle ishockeyspillere og trenere med lang erfaring fra utenlandske ligaer.
  • Lunch begge dager
  • Off ice trening som fokuserer på å bygge bevegelses-erfaring og atletisk utvikling
  • Overraskelse fra OIS

Pris og betaling

Campen koster 2150kr. Etter påmelding får du tilsendt faktura på e-post. Dersom fakturaen ikke blir betalt til forfall vil du miste plassen din.

Påmeldingen er bindende. Ved kanselering før 01. April refunderes 75%, ved kansellering før 01.Mai refunderes 50%. Kansellering etter dette refunderes ikke.

Meld deg på i dag!

Påmelding:

Campen er full!