Påmelding og frister:

3.02. Oppstart februar

01.03. Oppstart Mars

28.03 Oppstart April

02.05 Oppstart Mai

01.06 Oppstart Juni

Påmelding sendes til post@osloidrettssenter.no

Treningstilbud for Kreftpasienter

Oslo Idrettssenter har laget et tilbud for kreftpasienter som er lagt opp for å sikre deg et godt og tilpasset treningsopplegg mens du er syk og i tiden etter kreftsykdommen. For å få en god forståelse for trening og aktivitet når man er kreftsyk så starter vi med et foredrag der du får informasjon om opplegget og hva du kan forvente når du skal trene med eller etter kreftsykdom.

I forbindelse med foredraget må du fylle ut et egenmeldingsskjema som tar for seg helsetilstand og forventninger. Denne informasjonen behandles selvfølgelig konfidensielt.

Etter foredraget gjør vi en screening/test som har som mål å kartlegge ditt fysiske utgangspunkt. Vi er opptatt at du skal få et trygt, effektivt og faglig godt treningsopplegg som gir deg treningsglede.

Etter screening starter vi med faste treningsøkter. En gang i uken har du mulighet til å trene sammen med andre i samme situasjon, men med ulikt utgangspunkt og erfaringer. All treningen tilpasses individuelt og veiledes av Aktiv-Instruktør Marius Haugerud og/eller Fysioterapeut Marthe Scott Hagen.

Etter 3 måneders trening gjør vi på nytt tester og går gjennom egenmeldingsskjema.

I 2017 vil vi ha løpende opptak gjennom året, men alle som ønsker å delta må være med på introduksjonsforedrag og screening før de får delta på den ordinære treningen. Dette gjør vi for å sikre en god opplevelse for deg.

Instroduksjonsforedrag og screening KL 1730 følgende dager:

10.02, 03.03, 31.03, 05.05, 02.06

Faste treninger Tirsdager kl 1615 gjennom året.*

*ingen fellestrening i Juli

Alle deltagere har full tilgang til Oslo Idrettssenter sine lokaler i åpningstiden

Priser: 

3 mnd alt inkludert 2699kr

Etter 3 mnd betaler du kun medlemskapsavgift på 415kr per mnd.

Påmelding:

For påmelding sender du: Navn, Adresse og telefonnummer samt når du ønsker å starte til post@osloidrettssenter.no